LED žiarovka GU10 4W stmievateľná RGB + DUAL-WHITE

Kód: LZ994
Značka: LEDprodukt
19 € 15,83 € bez DPH
Skladom

Detailné informácie

Doručenie zdarma
Doručenie zdarma
Pri objednávke nad 80€ je doručenie kurierom SPS zdarma
Garancia kvality
Garancia kvality
Sme priamy dovozca LED osvetlenia, 99% tovaru skladom
Overený obchod
Overený obchod
Viac ako 1500 zákazníkov nás odporúča na základe hodnotení

Podrobný popis

Novinkou na trhu s LED osvetlením v skupine bodových žiaroviek so závitom GU10 je jedinečná 4W LED žiarovka RGB + Dual White. Vďaka svojim vlastnostiam ponúka nespočetné možnosti variácií farby osvetlenia, nakoľko v sebe kombinuje všetky dostupné druhy žiaroviek a otvára tak dvere využiteľnosti rozsiahleho farebného spektra.

Jej Dual White funkcia umožňuje plynulým prechodom nastavenie bielej farby v rozsahu 2700K – 6500K, teda nastavenie teplej (3000K), neutrálnej (4000K) aj studenej (6000K) bielej farby, vďaka čomu môžete farbu osvetlenia prispôsobiť Vašim potrebám a aktuálnej činnosti. Jej svetelný tok je 280lm, CRI 85Ra.

Ak naopak túžite svoj priestor rozžiariť a navodiť atmosféru hravých a živých farieb, jednoduchým použitím ovládača si môžete namixovať akúkoľvek RGB farbu. Ďalšou funkciou sú rôzne farebné dynamické prechody s nastaviteľnou rýchlosťou. Žiarovka umožňuje nastavenie intenzity osvetlenia, resp. je stmievateľná pri každej zo zvolených farieb, čím dáva alternatívu navolenia diskrétneho a tlmeného osvetlenia až po maximálne nastavenie jej svietivosti.

Jednotlivé možnosti žiarovky ju predurčujú na využitie v domácnosti, ale je jednoznačnou voľbou i na využitie pre komerčné účely, pri osvietení barov, diskoték, zábavných atrakcií, predajní či výkladov.

Žiarovka je kompatibilná s ovládačom (ovládač nie je súčasťou balenia), ktorého veľkou prednosťou je možnosť jednoducho a pohodlne ovládať neobmedzené množstvo žiaroviek a to na jednom alebo až štyroch rôznych okruhoch. Tento benefit tak umožňuje jedným ovládačom ovládať osvetlenie vo všetkých miestnostiach. Jednotlivé okruhy môžu byť ovládané každý samostatne, ale aj všetky spolu. Vďaka frekvencii 2,4GHz má diaľkový ovládač dosah až 30m.

(Diaľkový ovládač nie je súčasťou balenia)


Závit:GU10Farba:RGB + DUAL WHITE
Napätie:220-240VPríkon:4W
Farba svetla:RGB + 2700-6500KSvetelný tok:280lm
Náhrada:30WStmievateľnosť:ÁNO
Max. priemer:50mmUhol svietenia:25°
Max. dĺžka:57mmCRI85
Životnosť:do 50 000 hodínCertifikácia:CE, RoHS

Porovnanie spotreby - klasická vs LED žiarovka


Počet kusov  
Žiarovky svietia denne  hodín
Cena energie €/kWh
Ročné náklady klasická žiarovka
Ročné náklady LED žiarovka
Ročná úspora
 

Dodatočné parametre

Kategória: GU10 - bodovky
Farba: RGB + dual white
Pätica: GU10
CRI: 85
Dosah: 30m
Frekvencia: 2,4GHz
Spotreba: 4W
Vstup: 230V

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: